RRETH NESH

    Firma Enesi d.o.o - Export - Import, regjistruar ne Rijeka, Kroaci, merret me tregti dhe perfaqeson disa fabrika kroate,sllovene dhe vende te tjera,si dhe firma ne Shqiperi e Kosove. Ne keto rajone ne veprojme prej rreth 20 vjetesh dhe nepermjet ndihmes dhe bashkepunimit tone shume prodhues dhe firma tregtare kane hyre ne keto tregje, ku dhe vazhdojme me sukses.

    Nje numri te madh partneresh te interesuar per Shqiperine e Kosoven u kemi dhene mundesine per te hyre ne keto tregje me informacione per legjislacionin e cdo vendi, potencialet ekonomike dhe kerkesat e tregut.

    Gjithashtu ne kemi eksperience per organizimin e transporteve per dhe nga Shqiperia e Kosova me te gjitha mjetet e transportit dhe me cmime konkuruese.

   Nese keni deshire dhe kerkoni menyra per te hyre ne tregjet si Shqiperia e Kosova ,te cilat jane ne zhvillim dhe me potencial per te ardhmen, mund te na drejtoheni pa rezerva. Punonjesit e sjelleshem dhe profesioniste te firmes tone jane gjithmone te dispozicionin tuaj.

aaaaaaaaaaaaiii