ENESI 07

Artan Enesi

ENESI-07 sh.p.k.
IMPORT-EXPORT
Misto-MameTirana-ALBANIA

Tel/Fax: +355 42351515
Mobile: +355 692040408
Mobile: +355 692040308

e-mail: enesi07@yahoo.com

    I njejti pronar, ne vitin 2007 themeloj firmen ENESI 07 sh.p.k me qender ne Tirane, e cila ben lidhjen e partnereve potenciale me bleresat ne Shqiperi.

   Punonjesit e firmes ne Tirane kane kontakte dhe komunikim direkt me firmat shqiptare per marrjen e dhenien e informacioneve nga tereni, si dhe prezantimin dhe marketingun e artikujve te rinj qe ofrojne partneret tane.

   Qellimi i firmes tone eshte te rrise ne menyre te vazhdueshme shitjet ne tregun shqiptar te prodhimeve te partnereve tane ne sasi, cilesi e sherbim. Zgjerimi ne tregje te reja vazhdon me punen tone kompetente dhe ne interes te bleresave.

aaaaaaaaaaaaiii